Instructievaardigheden

Verhoog de kwaliteit van uw opleiders

Opleiding en instructie is een middel om effectiviteit en kwaliteit van uw medewerkers te verhogen. Vaak is de manager in een bedrijfssituatie verantwoordelijk voor opleiding en instructie van de medewerkers. Hiertoe treedt deze min of meer regelmatig zelf als instructeur op.

Het doel van deze training is om deze opleiders kennis en vaardigheden aan te reiken die ingezet kunnen worden bij de uitvoering van hun taak.

Cursusinhoud

  • Sociale vaardigheden: samenwerken in effectieve werkrelaties, motivatie, gespreksvoering.
  • Leerpsychologische aspecten: basisinformatie, leerproces.
  • Didactische aspecten: taakanalyse, testontwikkeling en uitvoering, kennis-, vaardigheden- en attitudeniveaus, doelstellingdefinitie, evaluatie, een leerplan maken, instructietechnieken.

Programma

Praktische oefeningen spelen een belangrijke rol in deze cursus. Hierdoor kunnen praktisch toepasbare vaardigheden ontwikkeld worden. Video wordt ingezet voor registratie van cases rond instructie en voor het bekijken van enige videobanden over instructie.

Weet u dat het ook mogelijk is om met minimaal 3 deelnemers uit uw organisatie deze training geheel op maat voor u uit te voeren? In een werkvorm speciaal geschikt voor kleine groepen. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de training "Instructievaardigheden"?

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Meer informatie

Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie over deze training

Uw naam: Aanhef:
Functie:
Bedrijf:
Straatnaam: Nummer:
Plaats: Postcode:
Telefoon: Mobiel:
Fax:
Emailadres:
Training: Instructievaardigheden