Nieuwsbrief 29

Aangeboden door managementconsult.nl

De Nieuwsbrief van Managementconsult.nl is een periodiek verschijnende uitgave met wetenswaardigheden voor managers.

Klik hier om u gratis aan te melden voor deze nieuwsbrief.

Inhoud

De volgende thema's komen in deze nieuwsbrief aan bod:

  1. Pixel uw site...
  2. Onze actuele trainingen

Pixel uw site... voor Coaches en HRM-adviseurs

Al van de pixelsite gehoord?

Ze bestaan nog steeds: briljante ideeën waarmee je binnen de kortste keren miljonair bent. Het overkomt de 21-jarige Britse student Alex Tew momenteel. Tew is de bedenker van een nieuw fenomeen op internet: de pixelpagina.

Het recept: je bouwt een internetpagina en verdeelt die in een miljoen vierkante vakjes. Je biedt elke 'pixel' voor 1 dollar aan. Geïnteresseerden kunnen hun logo, bedrijfsnaam of ieder willekeurig plaatje plaatsen, zo groot of klein als het hun belieft. Verbindt vervolgens de afbeelding met de homepage van de adverteerder. C'est ca.

Op deze manier is een rijk gekleurde collage ontstaan op de website www.milliondollarhomepage.com. Voor bezoekers is het een soort roulette: je beweegt de muis en hebt geen idee waarop je doorklikt. Het levert de adverteerders extra bezoekers op hun websites, terwijl de investering nihil is. De vraag naar pixels is enorm.

Dit is een korte selectie uit een artikel van het Het Financiële Dagblad

Actuele trainingen

Meld u ook aan

Bent u ook geïnteresseerd in het laatste nieuws of bruikbare tips op het gebied van people management, dan is onze nieuwsbrief er ook voor u.

Klik hier om u gratis aan te melden voor deze nieuwsbrief.