Coaching

Individuele coaching

Coaching werkt ook voor u!
Managementconsult.nl heeft veel ervaring met het coachen van managers en medewerkers. We ondersteunen u via professioneel gestructureerde coaching gesprekken.

We hebben een aantal ervaren en inspirerende coaches in huis die u persoonlijk en met veel effect zullen ondersteunen.

Stappenplan

De eerste stap bij coaching is een intake. . De intake wordt ondersteund door een TMA (Talenten Motivatie Assessment), een online test die zorgt voor een professionele intake met veel aangrijpingspunten voor de coaching.

Vervolgens bepaalt u met ons doelstellingen, inhoud, tijdsduur en focus van de coaching. De coaching wordt gekoppeld aan concrete, reële vraagstukken uit de praktijk van alledag, waardoor het resultaat van het leerproces direct invloed heeft in het heden.

We stemmen samen het programma van de coaching af op uw situatie.
Tijdens de coaching worden u allerlei zaken aangereikt die u kunt inzetten op uw werk.

U krijgt op maat gesneden coaching en ‘huiswerk’ en zo ontwikkelt u zich van meet af aan in de door uzelf gewenste richting. We werken via POP’s.

We komen minimaal 6 keer bij elkaar. Tussen de bijeenkomsten in wordt geoefend in uw eigen praktijk.

Na afloop van de coaching volgt een afrondende bespreking.

Wilt u?

  • Uw carrière versnellen
  • Doorgroeien in uw functie
  • Naar een andere functie
  • Samenwerking verbeteren
  • Conflicten op uw werk beter oplossen
  • Een burn-out voorkomen
  • Na een burn-out terugkeren
  • Professionaliseren
  • Een sparringpartner

Dan coaching bij Managementconsult.nl!

Uniek is uw start met een Talenten Motivatie Assessment bij aanvang van het coachingtraject. Zo’n TMA levert heel veel waardevolle gegevens op over uw talenten en competenties in relatie tot uw coachingsvraag. Dat zorgt ervoor dat we bijzonder snel en degelijk onderbouwd ter zake kunnen komen met u. De TMA-rapportage geeft u veel houvast om uw situatie te analyseren en een stappenplan ter verbetering is dan snel gemaakt. De intake wordt er een stuk efficiënter en effectiever door. 

Onze coaches zijn professionals met minimaal 10 jaar trainings- en coachingservaring. Samen met u wordt er een pasklaar coachingstraject uitgezet.

Wij zijn gespecialiseerd in on-the-job-coaching: gericht op een betere fit op uw werk en verhoging van uw persoonlijke rendement.

Neem contact op voor info of een gratis coaching intake

7 + 14 =